Kidsclub zeilen

6 juni 2024

Beste kids uit Noordlaren,

We sluiten, inmiddels traditiegetrouw, de laatste Kidsclub activiteit van het schooljaar af met zeilen! Woensdagmiddag 3 juli, om 14.45 uur, is het weer zover. De kinderen kunnen spelenderwijs kennismaken met zeilen. De Zeilschool Zuidlaardermeer op de Bloemert heeft ook dit jaar weer boten beschikbaar gesteld.

We zorgen voor een ervaren schipper op elke zeilboot. Daarnaast is op elke boot nog een volwassene/ouder aanwezig die de schipper kan ondersteunen en er voor de kinderen is. We horen het graag als je als ouders gezellig mee de zeilboot in wilt ter ondersteuning.

Hou even rekening met het weer qua insmeren, handoek en zwemkleren en droge kleren. Vaak wordt er na het zeilen nog lekker gespeeld en een klein plonsje gedaan.

We maken er weer een gezellige middag van. Graag tot dan!

Voor wie? Alle basisschoolleerlingen uit Noordlaren.

Wanneer? Woensdag 3 juli van 14:45 tot ongeveer 17:00 uur.

Waar? Verzamelen op het grasveld voor de Zeilschool op de Bloemert – De Bloemert 1, Midlaren

Opgeven? Graag opgeven via het oude mailadres kidsclubnoordlaren@gmail.com: naam + leeftijd kind

Kosten? We vragen een bijdrage van 2 euro per kind

Vriendelijke groet van het organiserend team, Anne, Liselot en Berber

Sinds de sluiting van de school in Noordlaren zet een groep ouders zich in voor het behoud van ontmoetingsmogelijkheden voor kinderen in het dorp. Met regelmaat organiseren we een Kidsclubmiddag in en om het voormalige schoolgebouw in Noordlaren. Ook op de mailinglist? Of wil je meehelpen een Kidsclub-editie te organiseren? Stuur dan een berichtje naar kidsclubnoordlaren@gmail.com.

Laatste nieuws