De Hoeksteen

In het centrum van het mooie dorp Noordlaren, tegenover de oude Bartholomeuskerk, staat dorpshuis De Hoeksteen. Het dorpshuis wordt beheerd door Stichting Dorpshuis De Hoeksteen, bijgestaan door een trouwe schare vrijwilligers.

De Hoeksteen is al 40 jaar een multifunctioneel dorpshuis. Er vinden talloze activiteiten plaats, zoals seniorengymnastiek, Pilates, exposities en de traditionele sinterklaasontvangst en nieuwjaarsbijeenkomst. Verenigingen, ook van buiten het dorp, houden er hun vergaderingen en bijeenkomsten. Bij huwelijken en begrafenissen vanuit de Bartholomeuskerk fungeert de grote zaal als ontvangstruimte. Wekelijkse kaartavonden, maar ook koorrepetities vinden er plaats en bij verkiezingen dient De Hoeksteen als stemlokaal. De zolder is verbouwd tot ontmoetingsplek in huiselijke sfeer. De biljarttafel daar is zeer in trek. Een kookworkshop voor kinderen is een van de activiteiten. De Hoeksteen beschikt ook over een buitenterras waarvan op zonnige weekenddagen goed gebruik wordt gemaakt.

Zalen
De drie zalen van De Hoeksteen zijn te huur voor uiteenlopende bijeenkomsten en feestelijkheden. De grote zaal kan 100 personen herbergen en is voorzien van bar en toneel. Deze zaal werd in 2020 in een nieuw jasje gestoken. De kleinere zalen zijn geschikt voor elk 30 personen (alle aantallen pre-corona). Dankzij een uitstekend wifi-netwerk zijn ook ad-hoc werkplekken te huur. Alleen de tarieven zijn nog van vroeger.

Met Marc van der Tas kunt u afspraken te maken over de gewenste catering.
Hij is te bereiken op telefoonnummer 06-81185604.

U kunt ook mailen naar info@dehoeksteen-noordlaren.nl.
Uw mail komt dan terecht bij Marc van der Tas.

Contact:
De Hoeksteen
Lageweg 45
9479 PA Noordlaren
06-81185604
info@dehoeksteen-noordlaren.nl