Babbel bakje en boek

Ook zo’n zin in een babbeltje en een kopje koffie? En dan ook nog aan de leestafel een boek inzien of een krantje lezen?

Bij Babbel Bakje en Boek kan dat in de Hoeksteen op woensdagmorgen van 10.00 tot 12.00. Er is dan een gastvrouw die de koffie regelt.

Anderen zijn bezig om de ingebrachte boeken te selecteren en te rubriceren. Altijd klaar voor een praatje en de spreuk van de week.

Onder de kapstokken in de hal van de Hoeksteen staat een krat waarin boeken kunnen worden gedoneerd. Zij worden absoluut gevonden door Grietje, die zich bezighoudt met de distributie. Te doneren boeken kunnen eventueel ook bij u thuis worden opgehaald.

Bij het haventje, tegenover De Hoeksteen staat de bibliokar. Daar kan vrijelijk in gesnuffeld worden. De boeken in de kar mogen gratis worden meegenomen. Vast wel iets bij voor de vakantie of een druilerige dag. De boeken zijn uiteraard niet voor de doorverkoop.

In de bibliotheek binnen kunnen boeken worden geruild onder het motto “halen en brengen”. De beste gelegenheid om dit te doen is op woensdagmorgen tussen 10.00  en 12.00. U zou anders voor een dichte deur kunnen komen te staan.

Niet zo’n zin in lezen? Gewoon een bakje doen kan natuurlijk ook.

U bent van harte welkom!

Aankomende activiteiten

Er zijn geen aankomende evenementen.